Skip to content
AI voor marketeers & copywriters

Lezingen & Workshops

img13
#chatgpt #ai #copywriting

Inspirerende lezing

Ben je klaar om de toekomst van kunstmatige intelligentie te ontdekken en te leren hoe je het kunt toepassen in je eigen werk? Techwatcher Remy Gieling, een expert op het gebied van AI praat je bij.

In drie kwartier brengt Remy je op de hoogte brengen van de meest recente trends en ontwikkelingen in de wereld van AI. Met veel praktijkvoorbeelden hoe je kunt profiteren van de kracht van ChatGPT en andere handige AI-tools in je eigen werk.

Of je nu een marketeer, copywriter of professional bent, deze lezing biedt de kans om je vaardigheden te verbeteren en je te voorzien van de kennis die je nodig hebt om in deze snel veranderende wereld te excelleren.

Praktische teamworkshop

Verhoog je productiviteit met AI. Word een expert in het effectiever inzetten van AI en schrijf effectiever e-mails, landingspagina's, blogs, social media posts, product- en SEO-teksten. Blijf samen met je team je concurrentie een stap voor. 

Neem contact op met Remy of Martin voor een workshop.

In deze teamworkshop van 3,5 uur leer je hoe je AI op de juiste manier inzet in de drie fasen van je content creatie en schrijfproces en laat AI het werk voor je doen. Voeg vervolgens je eigen unieke inbreng en toon toe om je teksten te personaliseren. Het schrijven verandert in redigeren, maar als professional wil je natuurlijk wel weten of het goed genoeg is. 

Prompt schrijven. D kracht van de juiste vragen. 

 Word een expert in het stellen van de juiste vragen en het creëren van unieke content. Ontdek waarom doorvragen zo belangrijk is en hoe je je output kunt beoordelen met behulp van 7 bewezen criteria.

Na deze teamworkshop weet je onder meer 

✓ Hoe je AI tools als ChatGPT effectief inzet voor jouw case
✓ Hoe je sneller en effectiever winstgevende teksten schrijft
✓ Hoe je met beeld de aandacht kan pakken en sturen

✓ De 7 bewezen criteria voor converterende content en copy
✓ De laatste AI tools en succescases uit de praktijk

In kleine groepen ga je met elkaar aan de slag met een concrete praktijkcase. Ieder team presenteert aan het einde van de workshop hun belangrijkste inzichten en bevindingen en borgen we de kennis in het team. 

Wil je een vrijblijvende offerte? Stuur dan een e-mail naar remy@ai.nl of martin@schrijvenvoorhetbrein.nl 

Iedere deelnemer ontvangt de bestseller "Schrijven voor het Brein" voorafgaand aan de teamworkshop. 

 

 

De experts

Remy Gieling

Remy Gieling

Remy Gieling is techwatcher, presentator en als oprichter van ai.nl houd hij de belangrijkste technologische ontwikkelingen voor bedrijven en banen in de gaten. 

Martin van Kranenburg

Martin van Kranenburg

Martin van Kranenburg is de meest gevraagde conversie- en neuromarketing spreker en trainer in Nederland. Beeckestijn Business School docent van het jaar.

interesse?

Neem vrijblijvend contact op

Benieuwd naar een lezing of workshop voor jouw bedrijf, team of inspiratiesessie voor klanten? We denken graag met je mee over de mogelijkheden en tarieven.
 
 

Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief