Skip to content
AI voor marketeers & copywriters

Lezingen & Workshops

img13
#chatgpt #ai #copywriting

Een inspirerende lezing of een praktische teamworkshop

Verhoog je productiviteit met AI. Word een expert in het effectiever inzetten van AI en schrijf effectiever e-mails, landingspagina's, blogs, social media posts, product- en SEO-teksten. Blijf samen met je team je concurrentie een stap voor. Zoek je een inspirerende spreker voor je event? Stuur me een e-mail of stuur een DM op LinkedIn

Heb je interesse in een teamworkshop?

In de teamworkshop van 3,5 uur leer je hoe je AI op de juiste manier inzet. Schrijven wordt redigeren, maar als professional wil je wel weten of het goed genoeg is. Voeg vervolgens je eigen unieke tone of voice toe om je teksten te personaliseren.

Prompt schrijven. De kracht van de juiste vragen. 

Word een expert in het stellen van de juiste vragen. In het creëren van unieke content. Ontdek waarom doorvragen zo belangrijk is en hoe je je output kunt beoordelen met behulp van 7 bewezen criteria. 

Na deze teamworkshop weet je:

✓ Hoe je AI tools als ChatGPT effectief inzet voor jouw case
✓ Hoe je sneller en effectiever winstgevende teksten schrijft
✓ Hoe je met beeld de aandacht kan pakken en sturen

✓ De 7 bewezen criteria voor converterende content en copy
✓ De laatste AI tools en succescases uit de praktijk

In kleine groepen ga je met elkaar aan de slag met een concrete praktijkcase. Ieder team presenteert aan het einde van de workshop hun belangrijkste inzichten en bevindingen en borgen we de kennis in het team. Iedere deelnemer ontvangt het boek "Schrijven voor het Brein" voorafgaand aan de teamworkshop. 

Wil je een vrijblijvende offerte? Stuur dan een e-mail naar martin@schrijvenvoorhetbrein.nl 

 

 

Martin van Kranenburg

Martin van Kranenburg

Martin van Kranenburg

Martin van Kranenburg is de meest gevraagde conversie- en neuromarketing spreker en trainer in Nederland. Beeckestijn Business School docent van het jaar.

interesse?

Neem vrijblijvend contact op

Benieuwd naar een lezing of workshop voor jouw bedrijf, team of inspiratiesessie voor klanten? We denken graag met je mee over de mogelijkheden en tarieven.
 
 

Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief